Πασχα με τους ηλικιωμενους

Με πολύ κέφι, μεράκι και διάθεση συνεργασίας, οι περιθαλπόμενοι στο Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος» έκαναν τις ετοιμασίες τους για το Πάσχα, πάντα υπό την καθοδήγηση της κοινωνικής λειτουργού του ιδρύματος κυρίας Μαρίας Μαϊτιανού. Έφτιαξαν κάρτες και φυσικά τα πασχαλινά αυγά που κάθε χρόνο δωρίζονται σε φίλους και συγγενείς που επισκέπτονται το ίδρυμα τις ημέρες των εορτών.  Όλες αυτές οι δραστηριότητες εντάσσονται  στα πλαίσια της εργοθεραπείας, που αποσκοπεί στο να απασχολούνται δημιουργικά οι ηλικιωμένοι αξιοποιώντας το χρόνο τους και νιώθοντας χρήσιμοι και παραγωγικοί. Όλες οι δημιουργίες έγιναν με πολλή αγάπη και τις καλύτερες ευχές για το Πάσχα !

Τη Μεγάλη Πέμπτη επισκέφτηκαν τους περιθαλπόμενους μέλη από το 2ο Σώμα Προσκόπων Αιγίου μοιράζοντας τους ηλικιωμένους λαμπάδες και πασχαλινά δώρα, ενώ ανήμερα το Πάσχα το γεύμα ήταν προσφορά του κ. Χρήστου  Κόκκοτα, που κάθε χρόνο προσφέρει το πασχαλινό γεύμα.

Κατά το ψήσιμο του οβελία, επισκέφτηκαν το ίδρυμα για ανταλλαγή ευχών με τους γέροντες αλλά και τους εργαζόμενους, μέλη του Δ.Σ του ιδρύματος αλλά και ο Μητροπολίτης μας κκ Αμβρόσιος που επισκέφτηκε έναν –έναν τους ηλικιωμένους στην Μονάδα Κατάκοιτων και αντάλλαξε ευχές με όλους τους περιθαλπόμενους.

Comments are closed.