Προσφορές γευμάτων

Πολλοί είναι οι συμπολίτες μας με ευγενικά αισθήματα και καλοσύνη στην ψυχή τους που επισκέπτονται τους γέροντές μας, τους προσφέρουν ένα καφεδάκι, γεύμα ή απλά την συντροφιά τους και τους βοηθούν να περνούν πιο ευχάριστα την ώρα τους.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν, στις 20 Ιουνίου, οι ενορίτες του Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος Αιγείρας, με πρωτεργάτη τον εφημέριο του Ναού π. Χαράλαμπο Καρούζο, πρόσφεραν γεύμα στους περιθαλπόμενους στον Άγιο Χαράλαμπο.

Στις 2 Ιουλίου, οι κυρίες που συμμετέχουν στην Ομάδα Χαράς και Προσφοράς, επισκέφθηκαν τους ηλικιωμένους τους πρόσφεραν γεύμα και πέρασαν αρκετό χρόνο μαζί τους μεταδίδοντάς τους χαρά και επικοινωνία.

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου η κυρία Καίτη Χαριτάτου προσέφερε γεύμα στους ηλικιωμένους.

Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, το γεύμα ήταν προσφορά της ενορίας του Αγίου Νικολάου Συλίβαινας με τον Εφημέριο πατέρα Δημήτριο Σιαφλά.

Μια ακόμα ομάδα εθελοντών, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές επανήλθε με περισσότερη δύναμη και όρεξη στον ιερό σκοπό της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο. Έτσι, για μια ακόμα χρονιά ξεκίνησαν οι απογευματινές επισκέψεις της Δευτέρας από την Ομάδα Κυριών Φίλων του Ιδρύματος, καθώς η Ομάδα προσέφερε το καθιερωμένο γεύμα την Δευτέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

Έπίσης οι κυρίες της Ομάδας Χαράς και Προσφοράς στις 31 Οκτωβρίου.

Στις 18 Νοεμβρίου το γεύμα της ημέρας ήταν προσφορά της Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών Αιγίου. Το γεύμα συνοδεύτηκε από ζωντανή μουσική, τραγούδι και χορό.

Η Ομάδα Κυριών Φίλων του Ιδρύματος προσέφερε το καθιερωμένο γεύμα την Δευτέρα στις 25 Νοεμβρίου. Επίσης, Στις  22 Δεκεμβρίου η οικογένεια Γριβέρη προσέφερε γεύμα εις μνήμην της μητέρας Θεοδώρας.

Τέλος, την Τρίτη 11 Φεβρουαρίου προσφέρθηκε γεύμα από τους ενορίτες και τον εφημέριο του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονα Αιγείρας, μια προσφορά που συνεχίζει ακούραστα ο π. Χαράλαμπος Καρούζος τα τελευταία χρόνια με αγάπη και προσήλωση στο έργο του. Το γεύμα προσφέρθηκε στη μνήμη της Ελένης Κατσούρη

Comments are closed.