Πολλές εορταστικές δράσεις με έντονη παρουσία εθελοντών

Το απόγευμα της 11ης Δεκεμβρίου τους ηλικιωμένους επισκέφτηκαν οι Κυρίες της Ομάδας Χαράς και Προσφοράς και πέρασαν ευχάριστες στιγμές τραγουδώντας χριστουγεννιάτικους ύμνους και τραγούδια.

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου μαθητές του10ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου συνοδευόμενοι από τους δασκάλους και τον διευθυντή κύριο Χρήστο Μαράντη, επισκέφτηκαν το Ίδρυμα και με τη χορωδία τους τραγούδησαν για τους ηλικιωμένους.

Επίσης την ίδια μέρα μαθητές της δευτέρας τάξης του ΕΠΑΛ Αιγίου, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια κυρία Σταυρούλα Γεωργίου

τραγούδησαν τα κάλαντα.

Χριστουγεννιάτικη γιορτή παρουσιάστηκε στις 19 του μήνα από το τμήμα Κυριών Επιστημόνων της Χριστιανικής Ένωσης με υπεύθυνη την δ. Αρσινόη Παππά.

Την επόμενη μέρα, το Ίδρυμα επισκέφτκε το Κ.Α.Π.Η. Ξυλοκάστρου. Οι επισκέπτες πρόσφεραν διάφορα τρόφιμα και γλυκίσματα στους ηλικιωμένους ενώ με την όμορφη χορωδία τους τραγούδησαν εορταστικά τραγούδια δημιουργώντας μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Τους φίλους επισκέπτες υποδέχθηκαν ο π. Χαράλαμπος Καρούζος, ο πρωτοσύγκελος π. Ιωακείμ Βενιανάκης, εκ μέρους του Δ.Σ η κ. Γιώτα Γούσα – Γκρέμου και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Μαρινόπουλος.

Οι κυρίες που συμμετέχουν στον «Κύκλο Κυριών για την Οικογένεια» από τη Χριστιανική Στέγη, με υπεύθυνη την κυρία Σοφία Αχιλλιά επισκέφτηκαν τους ηλικιωμένους το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου.

Την Δευτέρα στις 23 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε τους ηλικιωμένους η Χορωδία Γυναικών, Παραδοσιακής Μουσικής με υπεύθυνο τον κ. Σάκη Παπαδημητρίου.

Την επομένη των Χριστουγέννων έψαλαν τα κάλαντα το Αντρικό Τμήμα της Χριστιανικής Ένωσης και οι μαθητές της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ιερά Μητροπόλεως με τον κ. Βασίλειο Μπίκο.

Comments are closed.