Με κάθε λαμπρότητα ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους

Αθρόα ήταν η προσέλευση των πιστών, παραμονή και ανήμερα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους στο φερώνυμο Ναό που στεγάζεται στο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος. Το απόγευμα της Τρίτης 9 Φεβρουαρίου  τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατώντας ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ.κ. Θεόκλητος και συλλειτούργησαν ο πανοσ. Αρχιμ. π. Χρ.  Γιώντζας και ο π. Διονύσιος  Λιβανάς.  Τον Εσπερινό παρακολούθησαν φιλοξενούμενοι στο ίδρυμα, συγγενείς και φίλοι τους, το προσωπικό  και πλήθος πιστών.

Την  Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία με αρτοκλασία,  χοροστατούντος του π. Καλλίνικου Πουλή,  ο οποίος μάλιστα   απηύθυνε  και το Θείο λόγο προς τους πιστούς μιλώντας για τη χάρη και την σπουδαία πνευματική προσωπικότητα του Αγίου Χαραλάμπους. Συλλειτούργησαν επίσης οι ιερείς Θεοφάνης Ραμπαβίλας, Χρυσόστομος Γιώντζας και Δημήτριος   Ταρανάς.   Τη   Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν  μέλη του Δ.Σ του ιδρύματος.

Το μεσημέρι προσφέρθηκε γεύμα στους ηλικιωμένους μας από την κα Ελένη Αθανασοπούλου η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα προσφέρει το γεύμα στο ίδρυμά μας και την ευχαριστούμε για την ευγενική της προσφορά.

 

Comments are closed.