Με θρησκευτική κατάνυξη ο εορτασμός του Αγίου Χαραλάμπους

Αθρόα ήταν η προσέλευση των πιστών, παραμονή και ανήμερα της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους στο φερώνυμο Ναό που στεγάζεται στο Αγάπης Μέλαθρον «Ο Άγιος Χαράλαμπος. Το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου 2019 τελέσθηκε Μέγας Εσπερινός με αρτοκλασία, χοροστατούντων των Πανοσιολογιοτάτων  Αρχιμανδριτών π. Χρυσοστόμου Γιόντσα. και π. Χρυσοστόμου Μυλωνά, του π. Παναγιώτη Σακκά και του Διακόνου π.  Σταμάτη Παπαδημητρόπουλου, παρουσία των φιλοξενούμενων στο ίδρυμα, συγγενών και φίλων τους, του προσωπικού  και πλήθους πιστών.

Ανήμερα του Αγίου Χαραλάμπους, τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία,  χοροστατούντων των Πανοσιολογιοτάτων Αρχιμανδριτών π. Χρυσοστόμου Γιόντσα και του  Πρωτοσύγκελου π. Ιωακείμ Βενιανάκη, και του π. Παναγιώτη Σακκά.

Μετά το πέρας της Λειτουργίας προσφέρθηκε καφές στους πιστούς. Την  Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν μέλη του Δ.Σ και πλήθος πιστών.

Το μεσημέρι προσφέρθηκε γεύμα στους ηλικιωμένους μας από την κα Ελένη Αθανασοπούλου η οποία αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε χρόνο τέτοια μέρα προσφέρει το γεύμα στο ίδρυμά μας και την ευχαριστούμε για την ευγενική της προσφορά.

Comments are closed.