Καταξίωση μιας πολύχρονης πορείας

Το πολύπλευρο κοινωνικό έργο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, με πρωτοβουλία της εφημερίδας «Πελοπόννησος». Στην    εκδήλωση με τον τίτλο “Πρόσωπα της Χρονιάς 2015”, βραβεύτηκαν  σύλλογοι, φορείς, αλλά και σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της πολιτικής, κοινωνικής, επιχειρηματικής ζωής, .όλοι άνθρωποι που διακρίθηκαν για την ανιδιοτελή τους προσφορά και το σπουδαίο έργο τους.

Μεταξύ αυτών και μια από τις παλιότερες κοινωνικές δομές της τοπικής μας Εκκλησίας, το Αγάπης Μέλαθρον «O Άγιος Χαράλαμπος», που ιδρύθηκε το 1990. Γνωστό σε όλη της Ελλάδα, ως ένα ίδρυμα αγάπης και προστασίας ηλικιωμένων, που αποτελεί ένα προσωπικό όραμα του Μητροπολίτη μας κ.κ. Αμβροσίου που έγινε πραγματικότητα και χρόνια τώρα αποτελεί το «Παλατάκι» των ηλικιωμένων μας.

Στην εκδήλωση παρέστη και παρέλαβε το βραβείο εκπροσωπώντας τον Μητροπολίτη μας, ο π. Καλλίνικος Πουλής, μέλος του Δ.Σ του Ιδρύματος. Παρέστησαν ακόμα ο διευθυντής του ιδρύματος κος Σαράντης Μουτσάτσος, η κοινωνική λειτουργός κα Μαρία Μαϊτιανού , η κ. Γιώτα Γκρέμου Γούσα και ο κ. Βασίλης Παπαθανασίου μέλη του Δ.Σ του ιδρύματος.

Comments are closed.