Δωρεά αγάπης από την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος

Μια πολύ σημαντική προσφορά αγάπης με ιδιαίτερο συμβολικό, αλλά και ουσιαστικό νόημα δέχθηκε την περίοδο των εορτών το Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος» από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας κ. Χαράλαμπος Μπονάνος, μαζί με την Διευθύντρια Υγείας κ. Γεωργία Πλωτά, επισκέφτηκαν το Ίδρυμα και προσέφεραν υπέρ των ωφελουμένων και του προσωπικού του Ιδρύματος: 500 τμχ μάσκες μιας χρήσης, 10 κουτιά γάντια latex, 20  lt αντισηπτικό διάλυμα, 20 τμχ ρόμπες μιας χρήσης και 48 τμχ χαρτί κουζίνας, με κύριο στόχο την προφύλαξη και την προστασία τους από την πανδημία COVID-19. Τους υποδέχθηκαν στο Ίδρυμα ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιερώνυμος, μέλη του Δ.Σ του Ιδρύματος, ο Διευθυντής και εργαζόμενοι, οι οποίοι τους ευχαρίστησαν ιδιαίτερα για την προσφορά τους Όπως επεσήμανε μάλιστα και ο Σεβασμιότατος «αυτές οι προσφορές της αγάπης εκτός από την υλική τους βοήθεια, παρέχουν και ηθική στήριξη, ώστε να συνεχίσει το Ίδρυμα το φιλανθρωπικό του έργο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος» διανύει ήδη, με την βοήθεια του Θεού και με τη συνδρομή εκατοντάδων εθελοντών και φίλων του, το εικοστό έβδομο έτος λειτουργίας και προσφοράς προς τους υπερήλικες τροφίμους του. Οποιαδήποτε προσφορά αγάπης έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί αποτελεί έμπρακτη απόδειξη συμπαράστασης προς τους ανθρώπους της τρίτης και τέταρτης ηλικίας, αλλά και γενικότερης αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Comments are closed.