Γιορτη 25ης Μαρτιου απο Ομαδα Κυριων Χριστιανικης Ενωσης Αιγιου και Αγγελουδακια

Προσεγμένη,  γεμάτη  συναίσθημα, εθνική περηφάνια και ιδιαίτερα σημαντικές αναφορές στο παρελθόν αλλά και το παρόν, ήταν η γιορτή που απόλαυσαν οι ηλικιωμένοι στο Αγάπης Μέλαθρον «ο Άγιος Χαράλαμπος» για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου1821. Η εκδήλωση διοργανώθηκε και παρουσιάστηκε από νεαρές κυρίες επιστήμονες της Χριστιανικής Ένωσης Αιγίου, με πρωτοβουλία της συνταξιούχου εκπαιδευτικού κας Αρσινόης Παππά. Είναι γεγονός ότι η ομάδα αυτή των κυριών κάνει τακτικότατες επισκέψεις στο  ίδρυμα και πάντα στις Εθνικές Επετείους παρουσιάζει πολύ προσεγμένες γιορτές στους ηλικιωμένους. Η πρωτοτυπία φέτος έγκειται στο γεγονός ότι συμμετείχαν και οι μικροί μαθητές από το Βρεφονηπιακό Σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως «τα Αγγελουδάκια» δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα στην γιορτή με τη ζωντάνια και την χαρούμενη παρουσία τους.

Παρουσιάστηκαν θεατρικά δρώμενα, τραγούδια, μουσική και χορός και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους ηλικιωμένους που καταχειροκρότησε τους συντελεστές, μικρούς και μεγάλους.

Αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα της εκδήλωσης, όσο και για την πρόθεσή τους να βρίσκονται δίπλα στους ηλικιωμένους προσφέροντάς τους μοναδικές στιγμές ανθρώπινης επικοινωνίας. Τους ευχαριστούμε θερμά!

 

 

Comments are closed.